Administratiekantoor

Bij Administratiekantoor Van Oldenmark staat de relatie met u als klant centraal. We helpen u bij het voeren van uw administratie, verzorgen uw belastingaangiftes en laten u optimaal profiteren van fiscale regelingen. Doordat we uw boekhouding door en door kennen kunnen we u waar nodig ook uitgebreid adviseren over uw financiŽn en uw bedrijf.

We bieden een breed pakket aan administratieve en fiscale diensten voor eenmanszaken, MKB-bedrijven en particulieren in de regio Leeuwarden en omgeving, de provincie Friesland en de rest van Nederland.

Onze werkwijze

Vele administratiekantoren factureren op basis van afrekening. Hierdoor krijgt u voor iedere dienst die er verricht is een rekening, die af en toe een grote hap in uw portemonnee kan zijn. Natuurlijk is uw administratie een belangrijk onderdeel van uw bedrijf, maar u wilt natuurlijk voorkomen dat deze lasten u beperken in uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Wij werken daarom vaak aan de hand van een voorschotnota's. Na overleg over de werkzaamheden die wij gaan uitvoeren wordt er een voorlopige prijsafspraak gemaakt waar beide partijen zich in kunnen vinden. Op basis van de prijsafspraak word iedere maand een twaalfde deel gefactureerd. Het kan zijn dat u meer of minder diensten afneemt dan dat er in beginsel is afgesproken. Geen probleem, want wij passen het voorschotbedrag conform afspraak aan.

Bedrijfsreportage

Lees hier het artikel over Administratiekantoor Van Oldenmark dat in 2010 werd gepubliceerd in Kijk op het Noorden.