Voor het MKB

Administratiekantoor van Oldenmark† is er ook voor het midden- en kleinbedrijf.

Als u directeur of eigenaar bent van een bedrijf dat binnen het MKB-segment valt dan heeft u meestal uw handen vol aan uw bedrijfsvoering. Toch dient u een administratie te voeren die deugdelijk is voor de Belastingdienst en die u voldoende inzicht geeft in de gang van zaken binnen uw bedrijf.

Wij kunnen uw administratie voeren op ons eigen kantoor of als u dat op prijs stelt op uw kantoor. Zo kunt u iedere dag uw administratie inzien zonder dat u hiervoor extra acties hoeft te ondernemen.

Wat kan Administratiekantoor van Oldenmark voor u als MKB-ondernemer betekenen?

  • het voeren van administratie op ons of uw kantoor;
  • het begeleiden in fiscale zaken;
  • het verzorgen van uw aangiftes BTW & Inkomstenbelastingen;
  • het opstellen van jaarrekeningen;
  • het geven van advies op financieel gebied;
  • het adviseren op het gebied van management.

In ons land zijn er heel veel bedrijven in het MKB-segment. Deze bedrijven hebben echter elk hun eigen wensen en bijzonderheden. Daarom kan het nodig zijn om bepaalde diensten af te stemmen op uw situatie. Administratiekantoor van Oldenmark kan uitstekend inspelen op uw wensen en waar nodig administratieve, financiŽle en/of organisatorische ondersteuning bieden.

Indien u vragen heeft of graag persoonlijk advies wil over wat Administratiekantoor van Oldenmark voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op via het contactformulier.