Toon menu

Over Pascal van Oldenmark

Op de Middelbare Hotelschool kreeg ik het meest waardevolle advies dat ik ooit heb gehad. ‘Pascal..., je moet iets met boekhouding en bedrijfsvoering gaan doen.’

Niet dat het horecawerk mij slecht afging. Integendeel. Maar ik ben altijd al gek op cijfers én ondernemen geweest. En dat hadden ze daar snel door.

Specialisatie

Na de hotelschool (keurig afgerond) ben ik me via diverse opleidingen gaan specialiseren op het gebied van boekhouding, bedrijfskunde en (gemeentelijke) belastingen.

Een eigen administratiekantoor

In 2005 heb ik mijn eigen administratiekantoor opgericht. Inmiddels ontzorg ik, samen met m’n collega’s, ruim driehonderd ondernemingen, stichtingen en verenigingen bij hun administratie, belastingen en financiële vragen.

Betrokkenheid

Wat je als klant mag verwachten? Snelheid, vakkundigheid en zorgvuldigheid. (Maar dat mag je van elk administratiekantoor verwachten). Het allerbelangrijke is dat we ons écht betrokken voelen bij jouw bedrijf. En dat we graag bijdragen aan jouw succes.

Onze mind-set

Dit merk je aan alles. Aan het persoonlijke contact, onze bereikbaarheid en onze mind-set om samen een goed resultaat te behalen. En je ziet het terug in onze oplossingen die zich altijd terugverdienen.

Uiteraard kunnen we je veel meer vertellen hoe we jou kunnen helpen. Maar het is natuurlijk het leukst om dit in een persoonlijk gesprek te doen. Dus, wil je meer weten over ons? Bel, mail of app en we nemen snel contact met je op.

Verbind met Pascal op LinkedIn

Daarom kies je voor Van Oldenmark

Eerlijke tarieven

Een zorg minder

Nooit meer zelf boekhouden en aangiftes doen

Advies op maat

Maatwerk

Voor élke boekhouding; van zzp tot B.V, van maatschap tot vereniging

Een eerlijke prijs

Een vast bedrag per maand op basis van het gemiddelde aantal boekingen

Ook zij werken met Van Oldenmark

Start-ups, ondernemers en verenigingen:
Voor meer dan 300 klanten in Noord-Nederland verzorgen wij de boekhouding, belastingen en de bedrijfsadvisering.

Meer referenties